02-09-2010, 03:46 PM
|
#108 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k - merhaba tatlım cok uzun zamndır uğramıyormus gıbı oldum sana ....sınava son 24 gun ....ben artık okadar cok çalışmıyorumm..bunun sebebinide bılmıorum sabahh ders ders ders die uyanan ben artık uyanamıyorumm a..acilen toparlanmak istıyorumm ....
- yatay geçiş sonuçları 7sınde belli olacakk...bu benım ıcın cok önemli ne olur allahımm kabul edılmıs olayımm ....
- en baştan başlamalıyımm..istegımıkaybettım cunkuu ..artık sorumsuzluk kapladı heryanımııı ....
- küçükte bir heyecan yaşıyorum bugunlerdee..
- kaba taslakk coğrafyayı bitirdimm ..ama geri dusunum yaptıgımda hatırlayamıyorumm..
- bu haftanın adı FULLLEME haftası ...hiç çalısmadıgım her derste atladıgım unıtelerı bıtırmeye çalısıyorum..artık 18 saat degıl 4 saat çalısıtyorumm ...cok kızıyorum kendımee neolurr bolee yapmıyımm ..sınava son 24 gun kala vazgecmıyımm...
- düşün şimdii ne yıkıklıkla cıktın bu yılaa isteklerını dusunn mucadelenı hatırlaa...fedakarlıklarını hatırlaa..son sansını ıı degerlendırr..
- başarı anını düşün BAŞARDIM diyeceğim...hataları telafi edecegımm...yıllardırrbekledıgım bıseydıı..hep gelecek endısesı tasırdım benn aglardım gecelerıı ılerde napıcamm dıee...ve şimi bu fırsat elimdeee..az kaldııı ...yaptıgın butun planlara uydum ve son 3 gun planında tam zamanında bitio. bu benımm ole ımkansızzzz bır plandıkıı ucuktuu...ama ne olduu ıradem,başarı arzumm sayesınde kısmen başardımm...
- bir güven geldi kendımee ve başarırım havalarına gırdımm..nerden bılıosunn kii belki bi aksılık olacakk..yad zamn yetmıcekk..düşün butun bunlarıı olurmuu yelda_k?
- senın herkes gibi başka yolların yokk..paranın önemını dusunn ....şimdi söz ver bana az sonra kalkacaksın burdann vede türkçede calısmadıgın tum konuları bitireceksın.aksam iftara gıtmeyecek iftardan sonrada mat eksiklerini kapatacaksınn...
- seeni sevdiğimi unutma olurmuu....
- ben gelecegımı sana emanet ettimm .....
- hata yapmamaıs oluyımm ....
- 7 saatten fazla uyku insana zarar verirr ... fazla uyumaak yokkk ..sınavdan sonraa sana harikaa birr tatil vericemm ....
yatay geçişim kabul edılsınn ..bu benim için cok cock cok önemli..sonucu hayrıma bekliyorumm....sonucun ıstedıgım gıbıı cıkkmasını ıstedgımı tekrarlıyorrum
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |