Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2010, 04:15 PM   #3 (permalink)
planner
Üsteğmen

planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: değiştiğimi farkediyorum

Alıntı:
funda0903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bir şeyi söylemeyi unuttum telkinleri dinlemeden önce gece uyurken kaşlarım çatık birşekilde uyuyormuşum eşim sürekli sanki biriyle kavga ediyormuş gibi yüz ifaden var uyurken derdi birde dişlerimi anormal bir şekilde sıktığımı farkederdim sabah uyandğımda dişlerim ağrırdı inanırmısınız iki kaş ortam hep çatmaktan iz olmuştu (bunu açmak için 10 yıldır her gün yüz jimnastiği yaparım 20 dak.)ve sabah aynaya baktığımda çatık kaşlı değilim bunu farkettim dişlerimde ağrı yok çok sevindirici bir drum benim için............bunun için kendimi kutluyorum
Aynı sorunu ben de yaşardım, yüz egzersizleri işe yarıyor ama devamlı tekrar etmek lazım. Zincir gibi bunlar. Kaşların çatıkken gülemiyorsun, gülmeye zorlayınca "terörist" gibi oluyorsun. (Bu benzetmeyi abim çok eskiden bir fotoğrafım için demişti.)
Yüz egzersizlerini bıraktım. Ama şu anlaşılmasın sakın, telkinleri dinliyoruz hiçbir şey yapmaya gerek kalmıyor. Birden her şey değişiyor. Yok böyle bir şey. Bunlar sadece o "ilk adım" oluyor bence. Hep yapmaya çekindiğimiz, ertelediğimiz ya da türlü nedenlerle yapmadığımız şeyleri yapmak için adım attırıyor. Bir kere farklı davranabilince sistem zedeleniyor. Bir yerden delik açılınca da gerisi geliyor. Sadece dinlemek için ekstra zaman harcamanıza gerek kalmıyor.
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla