Konu: bir soru
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2010, 04:29 PM   #3 (permalink)
denizyıldızı
Üsteğmen

denizyıldızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 124
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizyıldızı is on a distinguished road
Standart Cevap: bir soru

Alıntı:
yaseminist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba

Bende de ilk kez telkinleri dinlemeye başladığımda böyle olmuştu, 10-15 gün dinledikten sonra, hiç dinlemek istemedim, anladığım kadarıyla bunun sebebi, telkinlerin bilinçaltımızdaki dirençleri kırmaya çalışıyor olması. Ve bu dirençler ne kadar güçlüyse, telkinlere verdiğimiz tepkiler de o oranda büyük oluyor. Yani bilinçaltımızdaki olumsuzluklar gitmemek için direniyor
Ben bütün bilgisayar başında çalıştığım için telkinleri dinlemek için ortamım çok müsait ve istediğimde 10-15 saat arası dinleyebiliyorum ama benim nacizane tavsiyem, gece dinlemen. Hem gece dinlendiğinde, bu sitede okuduğum bilgilere göre, telkinlerin bilinçaltına inmesi de çok daha kolay oluyormuş. Benim bir mp3 çalarım var, bir de hoparlör aldım, artık geceleri sabaha kadar telkinleri hiç sıkılmadan dinliyorum zaten uyuduğum için ben değil, bilinçaltım telkinleri duyuyor ve bu şekilde dinlemeye başladığımdan beri, tam olarak telkinlerin etkisini hissetmeye başladım, çok fazla rüya görüyorum, sabahları gülümseyerek uyanıyorum, herşey eskisine göre çok daha iyi oldu, yani anlayacağın, gün içinde dinlemekten çok daha faydalı oldu benim için Sana da bu şekilde dinlemeni tavsiye ederim.

Sevgiler

Bu siteye uzun zamandan beri üyeyim ilk telkinleri dinlemeye başladığımda birkaç hafta sonra sıkıldım bıraktım fkat şimdi yniden deneyeceğim bu sefer inşallah uzun sürecek... Evet yaseminsit dediğin mantıklı , bilinçaltımız tepki gösterdiği içi böyle yarıda bırakıyor olabiliriz.. Ama sabırlı olmalıyız... İnanmak önemli ben bu sefer inanıyorum biras önce telkinlerin etkisini gören arkadaşların yorumlarını okudum , onlar etkileri görmüşlerse pekala bizde görebiliriz , sadece inançlı ve sabırlı olmak gerek diye düşünüyorum...
Benimde size bir sorum olacak, telkinleri radyo dinlerken de dinleyebilirmiyim, yani arka planda kalırlar ama mesela şarkı dinlerkende mp 3 leri açıp dinleyebilir miyim?..
denizyıldızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla