Cevap: elisya nın seyir defteri <<Ben 1 aydan fazladır dinliyorum telkinleri ... İlk başlarda sadece ego ve suçluluk dinledim 1 aydır, sonra son 1 haftadır kendine güveni dinliyorum. Bende sadece fiziksel etkiler oldu galiba yani mide bulantısı , bel, sırt ağrısı falan vs..
Başka bişi hissetmedim. Öle nereden geldiğini bilmediğim mutluluk yada nebileyim duygularımda yada hayatımda bi değişiklik yok gibi , günlük te tutuyorum, etkilerini yazayım diye sanki hep aynı olduğum yerde sayıyorum
yani ne eskisinden daha iyiyiym nede kötüyüm. olduğum yerde duruyorum.
ben sadece gece uyurken sabaha kadar dinleyebiliyorum.. günde 8 saati dolduramıyorum .. ondan mıdır acaba ? bilen var mı? >> Telkinleri dinleyenlerin bir kısmıda.... bahsetigin fiziksel etkiler görülmüş..Sekiz saat konusuna fazla kafanı takma... o sadece bir ölçüttür..bu süre aşıla bilirde...altında da kalına bilir... ögrenmede önemli olan istikrarlı tekrardır..dinleme şekline gelince gece kulaklıkla dinlemek zahmetlidir...sürekli takılı kalsa bile kulak rahatsızlıgına yol aça bilir..bilgisayar dan dinleyeyim dersen fan gürültüsü başını agrıtacak ve kazan gibi olmasına yol açacak muhtemelen...harici hopörler var ise mp3 playerine takarsın fan gürültüsünden de kurtulmuş olursun... Telkinleri bir aydır dinliyormuşsun bu sürede fiziksel degişikler yaşamana ragmen ruhsal degişikler yaşamadıgını ifade etmişsin....bir müddet daha dinlemeye devam et bakalım... |