Konu
:
nasıl yani?
Tekil Mesaj gösterimi
05-09-2010, 04:02 AM
#
17
(
permalink
)
chop.suey
Tesekkür: 25
13 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: nasıl yani?
merhaba arkadaşlar. sadece 4 gün önce bi rastlantı sonucu buldum bu siteyi ve psikoloji okuma isteğiminde etkisiyle 4 gündür günde 2 saat sitede dolanmaktayım (= ( tabi ramazandan sonra sgara bırakma girişiminde bulunmayı düşündüğüm için müthiş bi rastlantı ve henüz sigara bırak telkinini dinlemediğim halde günlük sigara tüketimim %5o azaldı yarım pakete düştü, aklıma gelsede içimden gelmiyo içmek
) ilk günümde suçluluk ve ego dinledim akşama kdr ve akşam ev ahalisiyle + sevgilimle tartısmalar yaşadım kendimi hiç hissetmediğim kadar sinirli hissediyodum, 2.gün yatıstı biraz ve dik yürümeden ziyade dik oturma gereksinimi hissetmeye başladım ( hep kambur oturduğm söylenirdi, 3 gündür sırtım ağrıyo dik oturmaktan
). sabırla aram açık olduğundan dayanamadım dün mutluluk telkinlerinide indirdim ve bugünde kendine güven telkinlerini indirdim günlük 10 saate yakın durmaksızın dinliyorum şimdi nasılmıyım? sebepsiz yere mutluyum, özellikle dinlerken oluşan baş ağrılarım geçtiğinde 18 yılımn en güzel günlerini yaşıyorum, öncelkle atakan bey olmak üzere bugüne kdr sitede emeği geçmiş herkese teşekkürler. neden buraya yazdım bilmiyorum şuan çok içmden geldi nası teşekkür ediceğimi bilmiyodum ben.. buyrun hepinize
25 889
ayrıca bi sorum olucak, ben pc de iken aynı anda 2 telkin dinledim bu gece yani örn: mutluluk doğa sesleri vers winamptan + kendine güven klasik vers. gom playerdan. sizce bu zararlımıdır & faydalımıdr. devam etmelimiym??
chop.suey
Açık Profil bilgileri
chop.suey nickli üyeye özel mesaj gönderin
chop.suey - Daha fazla Mesajını bul