Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2010, 07:25 PM   #112 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

• hayat bana istediklerimi vermek zorundasın.
  • ben çünkü bunu hekdıyorum önce hakkttıklerımı vedee fazlasını ıstıyorumm......işte bu devredee işin içine şans gırecekk.....şans artıkbenden yana olmalısınn...
  • nefes almayı sevıyorumdaaa aldığım nefes canımı yakıosaaa işte o zamnn daha çok alıyorum nefesıı kendıme dusmancaaaa ..
  • sevgı doluyum bennn ....35 yaşımı hayal ediyorum bazenn ..guzell birrr evvv salıncaklı koltuk...düşünüyorum ölee geçmişi yaaa diyorum ewet başarmısımm ....başardıklarım başaramadıklarımı karsılastırıyorrrm sallanırken günlerden pazar saat 5 civarı ılık ılık esen rüzgarr ..hayırlısıı dıyorummm guzell bır gulumsemeyleeee şükrediyorumm başardıklerım ve başaramadıklerım için .....o arada bir seess elindee nescafeyleeee hayatımm ne düşünüosun dienn..ewet ewet o ses ben ewlwnmısımm ..mutluyumm sonra yudumlarken nescafemııı sohbete dalıppp devam edıyorum yaşamaa....
  • gelelim simdiyeee : daha yatay geçişleer açıklanmadıı cuma aradımmm nette yazmadıkları halde eksık belgee şu eksık pazartesıye kadar gönderin dedii..pazartesii tekrar uni şehrıne gıdıyorummm ..yurt,harç ,su bu hepsının tarihleri çakışıoo napıcam bılmıoorumm ..rabbım bugun kadir gecesıı dualarımı kabul ettt ne olurr salı ggunu güzel haberi alayımmm ....yardım et banaa ...
  • sınava 3 hafta kaldıı benn artıkkk tekrarlara baaslıcamm bakalım ne olacakk umarımm ii olrr ....
  • ....

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla