Alıntı:
browser Nickli Üyeden Alıntı
Telkinleri dinleyenlerin bir kısmıda.... bahsetigin fiziksel etkiler görülmüş..Sekiz saat konusuna fazla kafanı takma... o sadece bir ölçüttür..bu süre aşıla bilirde...altında da kalına bilir... ögrenmede önemli olan istikrarlı tekrardır..dinleme şekline gelince gece kulaklıkla dinlemek zahmetlidir...sürekli takılı kalsa bile kulak rahatsızlıgına yol aça bilir..bilgisayar dan dinleyeyim dersen fan gürültüsü başını agrıtacak ve kazan gibi olmasına yol açacak muhtemelen...harici hopörler var ise mp3 playerine takarsın fan gürültüsünden de kurtulmuş olursun... Telkinleri bir aydır dinliyormuşsun bu sürede fiziksel degişikler yaşamana ragmen ruhsal degişikler yaşamadıgını ifade etmişsin....bir müddet daha dinlemeye devam et bakalım... |
Browser teşekkürler günlüğüme geldin değer kattın. sağol.. :)
mecburen kulaklıkla dinliyorum. mp3 var ama pilli sabaha kadar dayanmıyor. gece yarısında bitiyor pili. bende telefonuma kaydettim. ama gene mecburen kulalıkla dinliyorum..
evet fiziksel özellikleri oldu sadece, bide artık alışkanlık oldu her akşam yatarken dinlemeye başlamadan daha sırtım ağrımaya başlıyor.
olsun.. ben gene dinleyeceğim..
ama bişiyi farkettim ben kendi içimde olumlama yapmadan bu telkinler çok yavaş çalışacak bende.. çünkü hep dalgalanmalarla geçiyo günüm. ancak bi kaç kere olumlama yaptım düzeliyorum daha iyi bakıyorum hayata..
şu olumlamalarıda mp3 şeklinde olanını bir bulsam çok iyi olucak..
Daha içimde birikmiş olanları dışarı akıtamadım.
bilmiyorum işte böle şeyler var içimde..
inşallah düzelirim.