Alıntı:
aysenol Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar bu konuyla cok ilgileniyorum benim iki cocugum var zeren ve mert ali çakıcı |
zeren Akademik anlamda başarılısın, bu konuda ilerleyebilirsin. Ancak eğer ismindeki diğer harfler ile bu meslek seçimi uyumlu değilse başarılı olmana rağmen mutlu olmayabilirsin. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın. Sağduyulu ve yaratıcısın
mert Senin için yüksek zeka sahibi ve güçlü tepkiler veren doğru tanımlamalar olacaktır. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın. Gizemli bir yapın var. İsminin içinde geçen t harfi etkisi ile kolay kolay çözülemiyorsun.
faceboktan senin için yaptım umarım faydası olmuştur..istersen sende istediğin isimlerin analizini yapabilirsin..