Herkese merhaba;
benim sorum kilo verme ada veya kilo verme güven telkinleriyle kilo verenler oldu mu tabii ki ego güçlendirici ve suçluluk duygularını dinledikten sonra bu iki telkinin(suçluluk duyguları ve ego güçlendirici) iştahı bayaa açtığı söyleniyor iştah açılması geçici bir durum mu dinleyenlere soruyorum sonrasında kilo verme telkinlerini dinleyenler kilo verebildiler mi telkinleri dinlmeye başladıktan ne kadar süre sonra vermeye başladılar bi de iştahımın açılmasını istemiyorum yani ben veslenme düzenini oturtmuş bir insanım tatlı abur cubur kızartma hamurişi türü şeyler yemem her öğünde salata yerim(kahvaltı hariç tabii ki) haftada 3 gün bakliyat tüketirim günde 3 porsiyon meyve yerim. yani beslenme düzenimi oturttum çok şükür sporda yapıyorum yürüyüş+callanetics ama göbek bölgem bir türlü incelmiyor ben beynimde kendimi şartlandırdığımı düşünüyorum ve bu yüzden incelmediğimi düşünüyorum bi de bazı olumlama cümleleri kurma aşamasındayım daha ama kendi kendime kurduğum cümleleri sesli mi söylemem lazım mesela içimden tekrar etsem olmuyor mu veya bi kağıda 50 defa yazsam(ingilizce dersinde kelimeleri ezberlemek için hocamız 20 defa yazdırırdı ödev olarak verirdi) ama sesli tekrar etmesem illa telkinleri sesli tekrar mı etmem lazım belli bir süreden sonra bilinçaltım bu telkinlere direnç gösterir mi(kendi kendime söylediğim telkinlere)
ben de naçizane bu konuda kendi kendime olumlamalar yapmaya çalışıyorum ama aklıma sürekli yeni bir cümle geliyor
bağırsaklarım düzgün çalışıyor
metabolizman hızlı.
Göbeğimdeki yağlar hızla eriyor.
Vücudum bu süreçte bana yardım ediyor.
55 kiloyum.incecik bir bele dümdüz bir karna sahibim.
sağlıklı yiyeceklerle besleniyorum.Kalorisi yüksek yağlı yiyeceklerin,kaloris yüksek tatlı ve tuzlu yiyeceklerin hayatımda yeri yok(bundan emin değilim "yok" olumusuz bi kelime yaa bunun yerine yine aynı etkiyi gösterebilecek ne koyabilirim sizden de olumlamalar bekliyorum yeni cümlelere açığım bu konuda.