Alıntı:
ozel Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili cnb cim bende azili kiskanc insanlardan biriydim ve sana onerecegim tek ve en hizli yonten EFT . EFT ile bir iki seansta kiskancligindan kurtulursun, benim kiskancligim had safhadaydi ve uc seans EFT uygulamam gerekti ama simdi kiskancligi hatirlamiyorum bile ![blissy](images/smilies/blissysmile.gif) darisi basina ![f678](images/smilies/52.gif) EFT yi biliyorsan hemen uygule yoksa muhakkak ogren cok ama cok basit bir yontem, benim uyguladigim EFT cumlesini istersen uygula, soyleki ; " Bu kiskanclik duygusuna sahip olmama ragmen, kendimi bu halimle, tamamen boyle kabul ediyorum " onaylama cumlende " Bu kiskanclik duygusudur" olacak. Ikinci ve daha fazla seansa ihtiyacin olursa , ki , sanmiyorum, onunda ana cumlesi " Geride kalan bu kiskanclik duygusuna ragmen kendimi..." diye onceki cumlenin aynisi devam edecek, onaylama cumlen de " bu geride kalan kiskancik duygusudur" olacak. Haydi kolay gelsin ![f678](images/smilies/52.gif)
Sevgi ve isikla kal |
bu konuyu görmeden ben de bu başlıkta bi mesaj yazmıştım
![ttli3](images/smilies/tatli.gif)
ve bu konudan fena halde muzdarip durumda idim
![cry](images/smilies/cray1.gif)
verdiğin cevap beni de çok aydınlattı
![](images/smilies/hihi.gif)
çok çok teşekkürler paylaşımın için
![girlhaha](images/smilies/girlhaha.gif)
ne güzel bi dostsun
![{$default_afro_smiley}](images/smilies/afro.gif)
fekat şu eft yi ilk duyyorum bahsettiğin kadarını anladım daha fazla biligi için araştıracağım..
![siirokul](images/smilies/a058vp2.gif)
iyiki varsın
![kiss3](images/smilies/143.gif)
sevgiyle kal