Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2010, 09:53 PM   #117 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

merhabaa
  • üstümdee yıllardır özlemini duyduğumm o muhteşem koku varrr .....
  • nasıl bir şeyy biliormusunn ?nefes gibii sabrın sonu gibiii ...geri dönüş bu ama sorgulamadann ..cümleler ,sorularr unutulduu .oduran kalbim tekrar başladı atmaya..bakışlarda arayış yok mutluluk haykırıooo ....tek bir imaaa bir kez daha gitmeeee ..ama zor sölemekkk gidişler yakar canımııı . habersizz kayboluşlarr kavururrr ...son sözzz yoktu bizdee kalll demek ne zormuşş ...gitt bir kez daha gitttt ....sım sıkı tuttum eliniii butünn benliğimi ondann alır gibiii ..artık rahatt bırakk ruhumuu der gibii....gitme bitanemmm bi kez daaha gitmeeee ....bırakmaa benii ....bugun bitmek üzereee aynı şehirdee nefes almıcazzz yineeee ..belki aynı ülkadede.gidişinden sonraa nelerrr yaşadıgını anlattııı ..o bendi işteeee anlattıklarıı o değilldi beni anlatttı aslındaaa.....benliğimm yine gidioo bellki 1 yıl sesini bile duyamıcammm ...ki öle olcak ....en büyük korkusu benim birini bulmam olmuş ..türkiyede görevli arkadaşına hep beni sormuşş oda adım adım beni takip etmiş sankii ..doğum gunumde gelenn o mor güllerrr onun hediyesiymişşş ..........o mecbur gitmeyee benim ii için(miş) demedii beni bekle demediii ....gizli görevinin son 1 yılıymışşş ........
  • ewet günlüğüm yeter bu kadarr degilmiii?
  • bayramm güzeldii bol bol gezdikk vede geziyoruzz ankara eskişehirr istanbul ..akraba ziyaretlerii degişik vede hoş...
  • ders çalışmadımm aklımada gelmedi gelmicekteee galibaaa ..hayrola yelda_k ne iş?
  • kızma kızma herşeyy yolundaaa mutluyummm ....nefes alıyorum bakkk derin derinnn ....
  • kararlar alındıı üniye ilk dönem gitmicemmm...sınava kaadr sınava çalışcamm ...2 ay falan ertelenırsede dershaneye gidicemm ....inşallah yatay geçişimde kabul edılırrrr....

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla