Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2008, 10:02 AM   #67 (permalink)
MalloryKnox
Teğmen

Tesekkür: 20
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MalloryKnox is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mallory'den Haberler

Günaydın günlük!!! Koşuşturmacalı bir hafta geçirdim Yiğenimin kayıt için eksik belgelerini tamamladık. Bir yandan da öğrencinin olmazsa olmazı olan burslar ile ilgileniyoruz. Yorucu ama çok keyifli bir süreç 44

Bazen sevdiklerime gereksiz yere sert tepki verdiğimi farkettim. amacım onları kırmak değil aslında, onları bi şekilde ikna etmeye çalışmak. Ama doğru yol bu olmamalı. Sert tepki verdikçe karşıdaki insan kendine bir kabuk oluşturuyor ve iletişim kurmak iyice zorlaşıyor. Yaptığım yanlışı fark edip yapıcı olmaya çalıştım geçen hafta. Çok da güzel sonuçlar aldım. Verdiğim sevginin katlanarak bana döndüğünü fark ettim, hem de kendimi yıpratmamış oldum.

Çekim yasasını kullanmak istiyorum. Hayal ablanın çekim yasası meditasyonunu dinledim, uyuya kalmışım İşin garip tarafı ise olmasını istediğim bir çok şey var ama isteyemiyorum, hayalini kuramıyorum. Sanki bunları istemeye hakkım olmadığını düşünüyorum. Çocukken beynime neler sokulduysa artık, hakettiğimden fazlasını istemek gereksiz geliyor. Bu inancı temizlemem lazım en kısa sürede. Kayıt ve yurda yerleşme işleri bitince kendime döneceğim yine. Şimdilik hoşçakal günlük çalışmam lazım
MalloryKnox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla