Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2010, 11:06 PM   #85 (permalink)
Sultan
Guest

Standart Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle

Alıntı:
elccy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
güzel miş.. Bengisucum teşekkürler.. deneyeceğim..
Alıntı:
planner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunu ilk okuduğumda çok saçma gelmişti. Şimdi tekrar karşılaşınca bu başlıkla, bir deneyeyim dedim. (İlk okuduğumda deneme fırsatım olmamıştı.) Yüksek sesle aynı şeyi tekrarladım.

Sonuç: Harika.

Teşekkür ederim.:)
Alıntı:
mertmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Harika bir paylaşım hepiniz harikasısınız. sizi seviyorum, teşekkür ediryorum, beni affedin, özür diliyorum
Alıntı:
reyna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
keşke daha erken açsaydım.az önce msn i açıyım dedim uzun süredir yazmayan arkadaşım yine yazmamıştı.üzüntümden ve sinirimden bidaha bende yazmayacağımı haftada 1 arayıp konuşacağımızın yeterli olacağını yazdım.AHdiyorum bu yazıyı öncesinde görseydim yazmazdım tutardım kendimi ama açıkcası bundan sonra ne düşünceğimi merakediyorum çünkü bulamıyorum.YARDDDIM
Alıntı:
bilgendilo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
paylaşım için çok çok teşekkürler bayıldım bu fikre ve bunu paylaşmış olman çok güzel iyi ki varsın bengusu
Alıntı:
0yuncu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet.. bende denedim ve yararlı olduğunu gördüm.. böyle bir soruyu kendi kendimize yönelttiğimiz anda düşünce gücümüz hemen neyi düşünmelisin diye bir döngü içerisine giriyor ve olumsuz düşünceyi sana empoze etmekten vazgeçiyor.. gerçekten işe yaradı bende.. teşekkürler bengisu.. iyiki varsın.. sevgiyle kalın
bu cümle benim için cankurtaran simidi gibi.
sizlerinde kullanması beni çok mutlu etti.
sevgiyle mutlu kalın