Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2008, 10:24 AM   #493 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

günaydın bugün eşimin doğum günü şöyle geriye dönüp baktığımda ne kadar çok şey yaşadık birlikte.Hayatımın büyük bölümünü birlikte geçirdik.25 koca yılsevinçlerimizi hüzünlerimizi paylaştık .Birbirimiziçok sevdik çok hırpaladık ve hiç bir zaman birbirimizden vazgeçmedik .Bir çok hattalar yaptık birbirimizi hiç anlamadığımız ve çok kırdığımız zamanlar oldu ama hiç birbirimizden vazgeçmedik .Oda benim gibi anne maduru olan birisi belkide bu yüzden birbirimizi çektik.Şöyle bir bakıyorumda biz yinede çok iyi bir çift olduk yaşadığımız herşeye rağmen .

Ben artık birşeylerin farkına varıp kendimi bulmaya başlayınca onuda etkilemeye başladım .artık çok iyi iki dost olma yolundayız .Birbirimizi çok iyi anlayıp sahip çıkıyoruz birbirimizi öncelikle serbest bıraktık benimdediğimi yapsın demiyoruz.Birbirimize saygımızı hiçbir zaman kaybetmedik çok gereksiz tartıştık çok yorulduk ama saygı herzaman vardı .Ben onun çocuklarımın babası oldugu için her zaman gurur duydum bana çok güzel ikitane evlat verdiği içinde çok mutluyum.

Bu sabah hasetinden çatladı ramazan nedeniyle kahvaltısı önüne gidemediği için .Küçük mutluluklar büyüklerinide çeker .Ben artık eşimle sakin huzurlu ve rahat bir hayatı seçiyorum.Gelecek günler bize iyilikler getirecek inanıyorum .

Canım iyiki varsın ve bizimlesin.hayat yolumuz aydınlık ve açık olsun. İyiki doğdun Osman ...