Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2010, 01:22 AM   #204 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

Gecenin bir vakti.Yaşam yine tüm hızıyla akıyor.Daha yeni 6 mayısta cep telefonuma kaydettiğim bir ses kaydını dinledim.Orada demişim ki zaman akmıyor gibi görünse de çok hızlı akıyor.Ve herşey değişiyor.Ne yapacaksan yap erteleme.Kendime inandığımdan sevdiğimden bahsetmişim.Bakıyorum da 4 aydan fazla geçmiş.O zamandan beri işim değişti.Hayatımda hala eksiklikler var.Sorunlara değil çözümlere odaklanmak en iyisi.Zateb böyel düşündükçe hayat daha güzel oluyor.Yapabileceğini bilmek ve yapmak.Üzerine üzerine gitmek.Denize girmeden yüzme öğrenemezsin.Hayatında böyle olduğunu biliyorum.Uykum geldi sonra yazarım günlüğüm :)) Kendimi ve herkesi seviyorum.Herşeyi olduğu gibi kabul ediyorum.Gücüme yeteneklerime inanıyorum.İyi ki varım iyi ki varlar :))
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla