Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2010, 10:21 AM   #28 (permalink)
planner
Üsteğmen
 
planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 464
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: planner'in Günlüğü

Günaydın günlük. Yorucu bir haftadan sonra tekrar birlikteyiz. Kafam yine karmakarışık. Bu karmaşıklığı seviyorum aslında, ummadığım yerlerden tam da aradığım şeyleri öğreniyorum. :) :) :)

Çekim yasası ilgimi çekiyor. Bunu bilinçli olarak bir kaç kere kullandım. Yapabildim de. Dünden beri düşünüyorum, madem bu kadar basit her istediğimi bu yasa ile halledeyim. Ne istediğimi düşündüm, düşündüm, düşündüm...????? Daha iyi bir iş?? Yaptığım işi seviyorum, iş yerimden de memnunum. Patronum dışında... Daha anlayışlı bir patron??? Hemen hemen tüm patronlar böyle zaten. Hem bir çok iyi yönü de mevcut... Daha geniş bir ev??? Olabilir ama geniş ev demek daha çok uğraş demek. Aman bugün iyi düşünemiyorum galiba. Çok erken kalktım. Dünden beri düşünüyorum evet. Ama ne istediğimi bulamadım iyi mi? Bir insan bir şey istemez mi ya? İstememek, arzulamamak nasıl bir şey oluyor?

Oku, oku, oku... Sonu yok. Ortada hareket yok. Harekete geçme isteği yok.

Bu geçici bir durumdur umarım...
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla