Cevap: çok mutsuzum.. merhaba..
bi kaç ay önce psikiyatriye gittim antidepresan verdi bide bu durumum mükemmelliyetçilikten oluyo dedi.konustu. ilacı kullandım bir ay mal gibi hissettim kendimi sersem gibi yaptı ilaç.başka bi etki göremedim. zaten bidahada gitmedim psikiyatrye.aslında gitsem iyi olurdu fakat ailem yüzünden gidemedim..psikyatriyle konusurken bile elim ayağıma dolandı. heyecanlandım. çok kastım kendimi.
hala kendimi beğenmeme durumu var. bir de aşırı utangaçlık hala devam ediyo. napmam lazım hiç bilmiyorum. arkadaşlarıma anneme hep anlatıyorum.anlatınca rahatlıyorum. bana çok utangaçsın diyolar ama çok tatlısın diyolar bu sefer ağlayasım geliyo.kurtulamıyorum ya şu utangaçlıktan ilgi odağı olmaktan. kaçıyorum hep ortamdan hele ortamda erkek varsa onların yüzne bile bakamıyorum benle konuşulmasını istemiyorum yanlış cevap vercem diye korkuyorum. dalga geçilcek diye. çok sıkılyorum bu seferde çok sıkıcı hissediyorum kendimi. sanki ben orda yokmuşum gibi.ama konuşmakk istiyorum hani ben dinlenilmek istiyorum. güldürmek istiyorum. ama yapamıyorum yaparım da konuşcak bişey bulamıyorum. kafama çok takıyorum ya çok korkuyorum hala böyle devam ederse ilerde daha da çook mutsuz olcam. telkinleride bıraktım. fayda etmiyoo. :( |