Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2008, 11:52 AM   #26 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: sitemizi lütfen basitlestirmeyelim

Alıntı:
sevgiiii Nickli Üyeden Alıntı
Ne yazıkki gördüğüm kadarıyla burda verilen mesaj alınmamış gibi. Bu site bir kişisel gelişim sitesi.Ben bakıyorum bazı üyler ilgisiz ilgisiz her konuyu kopyala yapıştır tekniğiyle foruma taşımaktalar. Merak ettiğim bişey var o kişiler bu ekledikleri konuları kendileri acaba okuyorlarmı? Lütfen arkadaşlar sizden ricam burasını kopyala yapıştır sitesi haline dönüştürmeyin.Kopyala yapıştırı nerden çıkardın diye soranlar olabilir. dusun Ama eklenen konulara bakıyorum saatlerine bakıyorum hiç boşluk yok nerdeyse yani o kişinin okumaya zamanı yok.Ama lütfen beni yanlış anlama benim amacım burda tartışma çıkarmak değil.Ama lütfen kopyala yapıştır bile yapacaksak kişisel gelişim konularında yapalım.Anlayışın için teşekkür ederim
[b]
eger atdıgın taş banaysa ki bana dün gece aynı saatlerde forumdaydık merak etme o konuların hepsini ben yazıyorum ! haa bi konuda dogrusun o konular sadce buraya yazımıyo ben kendi forumumuzada ekliyorum bazılarını ama sadece bazılarını ! bunu bize degil yöneticilere söylemen lazım hayatimdegisdicafesini ve ilginç bilgiler mizah vs vs o baslıkların kalkması lazım ben sana katılmıyorum niye katılmıyorum cünkü o baslıklar site ile alakası olmayan baslıklar site dısı maksat eglenmek gülmek eger sen gülmeden eglenmeden kendini degişdirebiliyosan ne mutlu sana bunu banada anlat bende mizah yapmadan eglenmedne gülmeden nasıl mutlu olunuyo ögreneyim ? bilmedigim bi konuda ban aydınlatmış olursun şimidden verecegin bilgiler için sagol.