ben de sevginin yazdıklarını alkışladım neden haklı buldugum için.Hala da öyle düşünüyorum..Şimdi objektif olursak yukarıda bigcinin verdiği cevapta da haklı oldugu yönler var...Evet bigci de böyle uzun metinler ekleyen arkadaşlarımızdan (uzun metinlerden bazıları kişisel gelişimle ilgili değil evet havadan sudan olabiliyor bunu hepimiz görüyoruz) Ama bu konuda sadece bigci de tek günah keçisi değil ,bigci bu siteye üye olmadan önce de böyle metinler oluyordu ,evet bigcinin ekledikleriyle arttı tabii ki doğal olarak ,o da ekleyince ..Benim düşüncem bu konuda sadece bigci de değil hepimizin sorumluluk duymamız lazım + bigcinin haklı oldugunu düşündüğüm konu da sitede cafe,mizah gibi başlıklar zaten var..Ama herşeyde oldugu gibi hayatımızın her konusunda :Herşeyin aşırısı zarar derler ya , belki bazı konuları ya sınırlandrmak lazım veya bu sınırı bizim kendimiizn koyması lazım eger kendi otokontrolümüz zor olacaksa..Sevgilerimle
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --