Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2010, 10:09 PM   #3 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN GELDİM

Alıntı:
yeni_bir_başlangıç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O KADAR TAKATSİZ KALIR Kİ BAZEN İNSAN ELİNDEN TUTMASINI İSTER BİRİLERİNİN.İŞTE O ZAMAN DİLİMLERİNLERİNDEN BİRİNDEYİM.İSTEDİĞİM HALDE SOSYAL YÖNÜMÜ GELİŞTİREMEM.ELİMDE OLMAYAN BAZI DURUMLAR,YALNIZLIK BENİ ÇOK YIPRATTI.ŞANS ESERİ DENK GELDİM.ÜYELERİN YORUMLARINA GÜVENEREK KAYIT OLDUM.HİÇ Bİ BİLGİYE SAHİP DEĞİLİM SİTE HAKKINDA.SADECE BANA İVME KAZANDIRACAK Bİ GÜÇ OLSA BİLE YETER BENİM İÇİN.ÇÇOK BÜYÜK BEKLENTİLERİM YOK.UFKUM GERÇEKTEN ÇOK DAR.KISACASI YENİDEN BAŞLAMAK İSTİYORUM HERŞEYE.UMARIM HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAM BİR KEZ DAHA...
Hoşgeldin sefalar getirdin,

Hepimizin burada oluş nedeni yeni bir hayat ve emn ol birbirimize destek olarak mucizeler yaratabiliyoruz. Bu site beni baştan yarattı. Kendi içimdeki beni çıkarmaya çalışken verdikleri destek inanılmazdı. Doğru yere geldin, hoşgeldin.

Hepimiz paylaşarak çoğalıyoruz.
Aradıklarını bulman dileğiyle
Sevgiler
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla