Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2010, 10:42 PM   #12 (permalink)
Ervanur
Teğmen

Ervanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
37 Mesajinıza toplam 108 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ervanur is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Olumlamam konusunda bana yardım edermisiniz.

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yardım istemeyi bırak sana sen yardım edebilirsin..destek alabilirsin bir profösyonelden ..ama ego telkinleri suçluluk dinleyeblirsin..kendini ne istediğini dinleye bilirsin..sana en büyük sırrı kendin vereceksin..hadii..önce herşeyin senden kaynaklandığını kabullen sonra affet..
Alıntı:
MMSI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Seni senden başka kimse daha iyi tanıyamaz arkadaşın dediği gibi yardım istemeyi bırakmalısın bir günde kendine farklı bir açıdan bakmayı denedin mi ? Yapamıyorum diyorsun olmuyor diyorsun ama rol oynayabilrsin yeter ki istemelisin. Rol oyna herşey çok güzel, Herşey yolunda ve tüm güzellikler beni buluyor diye niyet et ve günde 3 4 kez güzel şeyleri imgele ve çekim yasasını harekete geçir.

Herşey çok güzel olacak inan bana..

Sevgilerimle..

Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginizden dolayı Allah razı olsun...
Dediklerinizi deneyecem inşallah...olmazsa yine yine yine derken olacak istedikten sonra insanın yapamayacağı ve başaramayacağı şey yoktur değil mi..?yeterki isteyelim bu benlik benim değil sahte benlik ve kendi benliğime döneceğim inşallah..

Tekrar teşekkür ederim iyki varsınız....