Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2010, 08:54 AM   #30 (permalink)
planner
Üsteğmen
 
planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 464
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: planner'in Günlüğü

Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba canım...
bir şeyi istediğin zaman düşünüp hemen harakete geçmek lazım diye düşünüyorum.bazen zor olsada..
bütün patronlarında iyi olduğunu düşündüğün zaman işyerindaha zevkli geçecek...
sevgiyle mutlu kalın
Günaydın.

Evet, dediğiniz şeyi bir kaç kere yaptığımı biliyorum. Aklıma gelen şeyi beklemeden yaptığımda acayip bir huzur yaşadığımı hatırlıyorum.:) O kadar yarım kalmış şey var ki, bir gün bunları listeleyip tek tek sonuçlandırayım dedim. Sonra sıkıldım ve onları bitirirsem dertlenecek bir şeyim kalmayacak ki dedim. Şimdi onları düşünüp kederlenebiliyorum.Kendi kendime söylenebiliyorum, kendi çöplüğümde bir güzel boğuluyorum. Buraya yazıp söylenmek de ayrıca bir güzel. :) Çünkü yaptığım tek şey yazmak, sorunun ne olduğu zaten belli, kim uğraşacak ki? Bir kısır döngü oluşmuş. Kuru umut ve hayallerle, hiçbir işe yaramayan bir sürü bilgiyle öylece duruyor her şey.

Teşekkür ederim ilginize. Çok karamsar başladım bu sabah. Çok erken kalktım ve telaş içinde ancak işe gelebildim. Erken kalkınca sanki yapacak şeyler daha mı fazlalaşıyor ne? Geç kalkınca zaten yetiştiremem deyip de hiç girişmiyorsun.

Sevgiler.
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla