Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2010, 11:05 AM   #2 (permalink)
zahiri
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zahiri will become famous soon enoughzahiri will become famous soon enough
Standart Cevap: beyin frekansları hakkında yardıma ihtiyacım var

\

Arkadaşlar sormak istediğim bir kaç soru var şimdi biz günlük bir yaşantımızı beta frekasındamı yaşıyoruz ?

Bunu daha once fark edememisim inan.Cok mantikli buldum\

Natura Sound Terapi programını günde 2 saat zaman aralıklarıyla kaç tane farklı dalgalar dinlenebilir?

bunaa kesinlikle nacizhane bi oneri sunacagim.kendimde oyle yapmak uzere program yaptim.. 3 dalga diyorum ben . uyandigimda ve uyumadan hemen once. aradakki zamandada ihtiyac duydugum konuyla ilgili dinlemek uzere 3 adet dalga ayarladim 1 gune. buradaki maksat dinledigin dalgalarin arasini acik tutmak beyni yormamak.. 2 saat arayla surekli dinlersen belki iyi olmazz. aman dikkatt !!

Programda birde 16 hz'de frekans bitmiş bundan ötesi yukarıdaki gibi '' Beta 18-25 '' olumsuz düşünceleri mi oluşturuyor eğer öyleyse tabiki o frekansları koymaya ne gerek var

O dusuncelerden kurtulmamizi sagliyo.. Mesela beta 15 hz farkindalik yukseltmek icinmis.beta 13 hz zihinsel uyariciymis.. naturadan bakiyorm bunlara :)

bu demek oluyokiiii zihnindeki kuruntulari temizliyyo bu tarz duygular hissettiginde kullanman icin. dengeye gelme hali sanirim..

Dershanede i podumu yanıma alarak mesala ders aralarında hangi frekans dinlersem iyi bir ders anlamam için gerekli yardımda bulunur.Dershanede i podumu yanıma alarak mesala ders aralarında hangi frekans dinlersem iyi bir ders anlamam için gerekli yardımda bulunur.

Sanirim bu forumda okumustum.Bi arkadas ders calisirken teta , soru cozerken alfa dinliyorum cok faydasini gordum yazmisti.Not almisim senin icin tekrar donup baktim:)
Tr-ance hazirladigi cok guzel calismalar var beyin dalgalarini anlayan super biriymis kacirmisim benim zamanimda denk gelmedi bana simdi calismalarini kullaniyorum.. forumdan arat ve bul ,dinle bakalim

sevgiler