Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2010, 11:54 PM   #22 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Destek Olur musunuz?

ben biraz daha yapıcı olmayı olmayı öneririm bu konuda..mesela babalar gününde babası olmayanlar bir çocuk bekliyiyen güçsüzler yurdunu ziyaret edebilir..çocuk özlemi duyanlar darulşafaka sizi bekliyor..acınızı anlıyorum ama kalanlar acı çekmesin diye birşeyler yapıla bilinir özel günlerde..bir sebepse birinin gülümsemesine ..babası olanlar bir güzel gün geçirebileceklerse babaları var olduğu sürece..herkes istediği günü kutlasın istediği yerde..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla