Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2010, 02:42 PM   #6 (permalink)
lily69

Tesekkür: 11
10 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lily69 has a spectacular aura aboutlily69 has a spectacular aura aboutlily69 has a spectacular aura about
Standart Cevap: Lütfen Yardım edinnn

İlginiz için teşekkür ederim.Birincisi işyerim ve evim aynı yerde.Yani benim gitme şansım yok.İkincisi eşimle defalarca konuştum,dönüp dolaşıp hep aynı yere geliyoruz.Olanları,onun yaşadıklarını ve bizim yaşadıklarımızı düşününce yapabileceğim bir şeyin kalmadığını gördüm.Onun için insanlar,bilgisiz-aptal-ona düşman vs.. diye gidiyor.herşeye her zaman sinirli,öfkeli.ve en kötüsüde her şeyi bilir!!!!Ben kadın başıma her şeyi bırakıp gitmeyi göze aldım zaten,ama neden ben?burası benim işyerim ve evim.burda kirecıyım ama mal sahiplerini eskiden beri tanırım ve beni kendi kızları gibi severler.Ve işin kötüsü ise yapacağım en ufak bir hatada bana ve işyerime zarar vermesi ki,iş yerime verirse bu çok kötü olur.tek isteğim huzurlu bir şekilde hayatımdan sonsuza dek çıkması.Ve beni destekleyecek bir ailem yokkkkkk..........