Alıntı:
7tepe Nickli Üyeden Alıntı
...tabi çok sevindim ama şunu söylemek istiyorum çok sevinmeye çok sevindim ama kendimi o kadar şartlamıştım ki o birinciliği alacağıma sevinçten içim kalkmadı yani çünkü çekim yasasını çok başarılı kullandığımı biliyorum o sevinci birinciliği kazandığım haberini almadan önce tüketmiştim... |
Öncelikle tebrik ediyorum, tabi siz tebriğime sevinmeyeceksiniz çünkü o sevinci bu birinciliği imgelerken yaşadınız. :)
Şimdi; madem bu konuda bu kadar iyisiniz o halde size şunu sormak istiyorum. Bu çekim yasasını bir süredir merak ediyorum. Kafamda netleştirmek istiyorum artık.
Çekim yasasının işlemesi için istenilen şeyin zihinde net bir şekilde canlanması gerekiyor. Bahsettiğiniz gibi tüm ayrıntıları zaten hayal edince ve gerekli adımları atınca sorun kalmıyor. Peki sizin yaşadığınız durum.
Yani birinci olmaya öylesine odaklanmışsınız ki başka seçenek düşünmüyorsunuz. Birinci olunca da bu haberin sevincini bile hayal ettiğiniz için "şu anda" hissedecek bir şeyiniz kalmıyor. Eee o zaman biz çekim yasasını çalıştırırken gelecekte yaşayacağımız duyguları bile hayal edersek ve o anda yaşarsak, şimdiki zamanda bunlar gerçekleştiğinde durum "zaten biliyordum olacağını, e ben dedim sana..." gibi cümlelere paralel olmayacak mı?
Şimdiki zamanda ne yaşayacağız? Duygular bile önceden belirlenmiş.
Saçmalamış olabilirim, sadece bu konuda merak ettiklerim var.
Bu konuya açıklık getirilirse çok sevineceğim.
Sevgiler.