Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2008, 05:03 PM   #3 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!!

Alıntı:
askin Nickli Üyeden Alıntı
çekim yasası denen olayı bütün bir hayatım boyunca bilinçsizce yaşamışım ve şimdi bunun farkına varmak dehşet verici geliyor.."Her bela benimi bulur" teması ile gerçekten her sorunu kendime çekmişim O kadar bunalım üst üste gelen sorunlar,depresyon a ramak kala U dönüşleri.... şimdi geçmişe dönüp bakıyorumda böyle bir güç elimdeymiş ve ben boşuna 3 -4 yılımı bir ruh gibi umutsuz vakka olarak geçirmişim.Ama şöyle bir şeyde var ki başkalarının sizi olumlu etkileyişi size yeniden umut kapılarını açıyor ,tıpkı bende olduğu gibi..Eşim olmasaydı belkide hala depresif bir durumda dünyadan ve insanlardan nefret eden bir birey olarak yaşama devam edecektim.Burdada böyle bir elektriği aldığımı itiraf edeyim.Herkez bir birine pozitif teklinlerde bulunuyor özellikle CSK nın günlü..Sıkılmadan bütün günlüğünü okudum; onun azmine ve inanacına hayran kaldım..belkide biraz kıskandım,bilmiyorum işte bişiler hissettim.
Sizi çok iyi anlıyorum,çünkü bende eskiden kötü çekimleri olan biriydim...Nerde kötü şey varsa,sözlerimle ve düşüncelerimle onları kendime çekerdim...Çekim yasası kitabını okuduktan sonra,öncelikle o yaptığım çekimlerden kendimi ayıklamakla başladım...Olumlamalar yaptım...Ve şimdi olumlu herşeyi kendime çekebiliyorum...Bunu birebir görmek insanı çok heyecanlandırıyor...Daha profosyonalce yapmaya başlıyorsunuz...
Devam arkadaşım doğru yoldasınız super