17-09-2010, 04:36 PM
|
#4 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Dreamer: Düşlediğimiz hayatı yakalamak bu kadar zor mu?, Bu kadar basit mi? Alıntı: nöznöz Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
Sanırım burada olan herkes gibi ben de "yeni bir başlangıç" istiyorum hayattan. Aslında o bana bunu sürekli veriyor. Her sabah güneşin doğuşu yeni bir başlangıç, bunu da biliyorum. Ama bazı zamanlar oluyor ki, severek okuduğunuz ve uygularken mutluluk duyduğunuz kitap teorileri yok oluyor aklınızdan. İlkel çağa geri dönüyorsunuz birden. Duygularınızı kontrol edemediğiniz, ağlama nöbetlerine girdiğiniz, sebebi ne olursa olsun pozitife dönüştüremediğiniz duygu selleri. İşte ben böyle bir duygu selindeyim. Daha öğrenmem gereken çok şey var ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Düşlerinizle kalın.. | Yeni bir başlangıç için doğru yerde olduğunu düşünüyorum Nöznöz. Hepimiz yeni başlangıçlar için geldik ve şimdi ayrılamıyoruz bu dost ortamdan. Aramıza hoşgeldin. Paylaşımlarını bekliyoruz. Sevgiler
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |