Cevap: KENDINIZDE HİÇ BEĞENMEDİĞİNİZ YÖN NE? Sevgili Bluepebbles ve Big okyanus;
Ben de sizler gibi sürekli kırgınlıklarını içine atan ve aman karşımdakini kırmayayım, bir tatsızlık çıkmasın diye sürekli alttan alan, ancak tahammül sınırları aşıldığında tepki gösteren bir insandım. Bazen içime ata ata biriktirip en olmadık zamanlarda patlayarak çoğu zaman haklıyken haksız durumuna düşüyor ve çevremden olumsuz tepki gösteriyordum. Şimdi düüncelerim pek içimde kalmıyor. Eğer birine bir şey söylenmesi gerekiyorsa bunu açık ve net bir şekilde söyleyebiliyorum. Ay kırılacak, üzülecek gibi aşırı hassas düşüncelerim kalmadı. Ama bunu söylerken de şunu belirtmek istiyorum içimde biriktirmiyorum derken patavatsız, kırıcı ya da bencil bir insan olduum anlamı çıkmasın buradan... Tam tersine düşüncelerimi yerinde ve zamanında sakin ve uygun bir biçimde dile getiriyorum. İnsanlar önce benden bu tepkiyi beklemedikleri için şok oluyorlar ama bir süre sonra bu da olumluya dönüşebiliyor inanın.
Bence asla vazgeçmeyin... Devam edin farkı sizlerde göreceksiniz. Önce kendinize inanın.
Bluegirlx'in de dediği gibi kendinizi sevin ve yeterli görün... Görün herşey ne kadar düzelecek...
Sağlıcakla kalın...
__________________ Dönmektir sanırsın marifet. Arş dönüyor,yıldızlar dönüyor dersin : zahiridir gördüğün, zahirde dönersin. Marifet dönmek değil bulmaktır. Bilesin...
Hz.Mevlana.... |