Konu: NEDEN???
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2010, 04:54 PM   #9 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: NEDEN???

Alıntı:
ncksz18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gözlerim yaşardı izlerken.. Arkadaşlar, neden diye sorarak bir yere ulaşamayız. Bunun sürekli kendi içimizde kendimize sorduğumuz 'neden' sorusundan hiçbir farkı olmaz. Enerjimizi, gücümüzü, düşüncemizi nasıla, nasıl değiştirebilirize yönlendirmedikçe ben bayanların yaşadıklarının sona ereceğine inanmıyorum. Değişim de önce yüreklerde başlar. Diğer yandan adaletin çarkları işlemiyor, bu konuda daha da berbat durumda. Şimdi benim içinden çıkamadığım şey, kötü olan bayanların başlarına gelen şeyler mi yoksa devlet tarafından hiçbir şekilde önlem alınmaması mı? Yoksa insanların kalplerinin kararması mı?? Her ne olursa olsun, biz birşeylerin farkına varmış haldeyiz. Zihinsel olarak bizim bulunduğumuz yerin kıymetini bilmemiz gerekir. Erkek yada kadın,, hiçbir şekilde göz yummamalıyız haksızlığa, istismara.. Sevgiyle kalın...
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla