18-09-2010, 06:47 PM
|
#6 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 37
44 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Neden Etki Etmiyor :(? Alıntı: azazeli101 Nickli Üyeden Alıntı
Yaklaşık 30 gündür atakan beyin önerdiği telkinleri sabah akşam düzenli biçimde dinliyorum (ego ve suçluğu dinlediğim günleri saymıyorum).Cesaretim geldiğinde toplum içerisine çıkmamı önermişti.Cesaretim gelmesede sosyal fobim yüzünden 2 yıldır evden en fazla 10 kere çıkmış olan ben alışveriş yapmaya gittim ama yinede çok kasılıyordum gene aynı bendim çok zor geçmişti eve döndüğümde de bidaha çıkmak istemiyordum..:(Hala dinliyorum kulağımda ama utanmam sıkıntıya girmem için dışarı çıkmak aklıma gelse yetiyor.Hİçbir etkisini göremiyorum r etsem şöle aslında hiçbir sorun kalmıyacak ama cesaret lazım işte :( başkası alsa canımı daha iyi :( ölmekten beter Allah benim gibilerine yardımcı olur inşallah!!!
mp3 playerım ile dinliyorum gece gündüz ve rastgele çalıyor sesini fazla açmıyorum dinleme şeklimde mi bir hatam var anlamadım yardımcı olursanız çok mutlu olucam. | MP3 player ile dinler iken kulaklıkla dinliyorsan yeterli verimi alamıyor olabilirsin..mp3 playerini harici hopörlerin var ise ona tak çalsın...Şuan hangi telkinleri dinliyorsun bilmiyorum..İhtiyaçlarını iyi analiz edip ona göre telkinler dinleye bilirsin...telkin adetini de fazla kalabalık tutmamanıda öneririm...tek telkin bile dinleyebilirsin..Dışarı çıkman seni kasıyorsa..sosyalfobi+başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinin eşleştirerek uzun süre dinleye bilirsin.. |
| |