Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: sitemizi lütfen basitlestirmeyelim
Böyle bir konuda fikir alışverişinde bulunan herkese, kendi adıma teşekkür ediyorum.
Forumda, en çok konu paylaşanlardan biri olarak fikrim şu yöndedir.
Forum, aslında çok büyük. Okadar çok başlık var ki.
Aslında, her türden bilgilenilebilecek bilgi ve yazılar mevcut.
Bütün konular gerekli bence. Gerekli olmasaydı siteye eklenmezdi diye düşünüyorum.
Kişisel gelişim ve subliminal ağırlıklı bir sitede, kişisel gelişimle ilgili paylaşılabilecek konular ne kadar da çok olsa da, bir gün ya azalacak ya da tükenecektir.
Sonrasında, paylaşım azalacak ve sitenin bütünlüğünü sağlayan ruhi bütünlük etkisini azaltacaktır.
Hayattaki her şey, kişinin gelişmesi için bir parça olabilir.
Bir karikatür, ilginç bir bilgi, yeni çıkan bir ürün, sağlıkla ilgili herhangi bir paylaşım, şehirlerin veya ülkelerin kültürleri gibi basit bir çok konuda, insan kendine bir pay çıkarabilir veya farklı duygu ve düşünceler oluşturabilir.
Burada bence konu paylaşımlarından ziyade, hitap şekli, yazım kuralları, smileylerin yerli yerinde kullanılması ve yazılan yazıların veya eklenen resimlerin bile kontrol edilmeden, direkt olarak kopyala yapıştır mantığıyla foruma eklenmesi şu an için büyük bir sorun gözüküyor.
Özellikle, daha önce açılan konular, aynı şekliyle tekrardan paylaşılıyor.
Mizah bölümü, hayatım değişti cafesi ve oyun bölümünde ise yerli yersiz konuşmalar, oyunlar alakasız resimlerle son mesajlar bölümü dağıtılıyor.
Mizah da olmalı elbet, oyun da oynanmalı, sohbet de yapılmalı ama, her şey yerinde ve zamanında yapılırsa güzel oluyor.
Örneğin, forumda bir üyemizin bir derdiyle ilgili konuşuluyor, yeni yorum yazan bir bakıyor ki, o sırada bir çok resim, oyun, alakasız bir konu zinciri. Dolayısıyla, konuşulan konuyla, yeni yorum arasında bir sayfa açılmış oluyor.
Bir üyemizin baş sağlığı ya da geçmiş olsun mesajlarında, araya fıkralar, oyunlar giriyor ve bütünlük açısından çok tezat bir görüntü ortaya çıkıyor.
Son mesajlar bölümünden bütün mesajlar takip edildiğine göre, duruma göre hareket edilerek mesaj yazılıp paylaşım yapılması taraftarıyım.
Şu an, hali hazırda, forum için sık kullanılanlara eklediğim ve paylaşacağım 14 adet konu bulunuyor.
Ama bunları, forumda çok önemli bir söyleşi yoksa, yani duruma göre paylaşacağım. Bu güne kadar da hep böyle olmuştur.
Benim tavsiyem, mizah bölümü, oyun bölümü son mesajlar bölümüne kapatılırsa, sorunun büyük bölümü çözülmüş olacaktır.
Mizah isteyen o bölüme gidip yazıp okuyabilir, oyun isteyen de oyun bölümünde kalarak oyunlarını rahatsızlık verdiği düşüncesi olmaksızın rahatlıkla oynayabilir.
Bu benim fikrim elbette.
Benim asıl üzerinde durduğum konu, yazım kuralları, hitap şekilleri ve konuşma tarzıdır.
Bu konuda, üyelerimiz biraz daha dikkatli olursa, forum ve bütün üyelerimiz açısından çok faydalı bir paylaşım ve kişisel gelişim sitesi olacağı kanaatindeyim.
Hayatım Değşti sitesine yakışan da budur zaten. super
Sağlıcakla... |