yaklasık 2,5 hfta süren ego+sucluluk+erteleme ve aralara serpilmiş mutluluk telkinlerini dinledikten snra (gnde en az 5 saat, en fzla 10 oldu
) 5 gün öncede sgarayı bırakma telkinine başladım. kaç saat dinlediğimi bilmiyorum gece yatarken kulaklıkla uyur oldum bu telkini dinlicem diye, gündüzde pek ara vermiyorum sürekli dinliyorum ve 3 gün oldu sigara içmiyorum. 4yıllık sigara kullanımımı bylece bitirdiim, umarım
. ilgilenen varsa sorularım olucak
1, atakan beyin bu konudaki bi msjı dikkatimi çekmişti, içme isteğiniz geldiğinde dinlemeyi bırakın gibisinden, mesela benim aşırı derecede içme isteğim var yani bi tane içsem nolur ki diyorum ama snra bunun bırakmayı istememek olduğunu düşünüp vazgeçiyorum oysa son içtiğimde sgaradan ne keyif almıştım ne de bi tat, hatta midem bulanmıştı kusmakla kusmamak arasnda kalmıştım sgara bittiğinde. şmdi içsem, nasıl olsa telkinleri ara vermeden dinliyorum, bu kezde içmeden bi 4 günlük seri yakalayabilirmiyim? snra yine içme isteğm gelrse içip bidahakinede 5 günlük içmeme fln? bırakıcam kararlıyım ama son bi kez sevgilisini görmek ister ya insan, öyle bişey oldu
2, ben doğa ve new age versiyonlarını indirdim, özellikle bilgisayardayken her ikisinide açıyorum ve genelde de telkinleri kulaklıkla dinliyorum. acaba bi sorun olurmu bu şekilde?
cvplarınızı bekliyorum şmdiden tşkkürler..