Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2010, 09:57 AM   #13 (permalink)
denizyıldızı
Üsteğmen

denizyıldızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 124
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizyıldızı is on a distinguished road
Standart Cevap: Bilinçaltımı nasıl değiştireceğimm?..

Alıntı:
happyboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar ben bir yöntem buldum ve bir haftadır uyguluyorum ve bana çok faydası dokunduğuna ınanıyorum:ben geçmişi sfırdan hayalimle planmaya başladım geçmişime fazla girmiyeyim anlatsam roman olur yanı kısaca diyeyim ben çok zorlu ve sıkıntılı bir çocukluk geçirdim ve fakir bir ailenin çocuğu olarak büyüdüm şükür şuan dururmumuz iyidir ve özel okulda okuyorum ama hala çocukluğumdakı çektiğim sıkıntılarmı bilinç altımdan silmiş değilim uygulamayı anlatyım size; kendi geçmişime ait aklımda bir seneryo çizdim ;ben hergece uyumadan önce bünü bir film gibi aklımdan geçiriyorum kötü geçen günlerim yerine iyi olayları yerleştirdim örneğin ilkokulda okula ben yırtık önlükle gidiyordum ve arkadaşlarım çoğu alay ederdı benle,bense o anı kendimi asil bir ailenin çocuğu olarak aklımda kuruyorum şık elbiselerle cebim para dolu olarak okula gidiyorum arkadaşlarımn hepsi bana saygı gösteriyor vs...siz de kendi kafanızda geçmişinize ait bir film yapıp hergece hayal edebilirsiniz inanınkı toplam 20 dk almaz çok faydası olacak ben şuan kafamda kurduğum senaryoları yaşamış gibiyim ve korkularım çoğu geçtı:)
Hımm bu yöntemi bende düşündüm aslında bu yöntemi uygulamak için hayalgücünün çok kuvvetli olması lazım sanırım sizin hayalgücünüzde çok kuvvetliydi galiba, bu bir avantaj...
hayal kurdum bende küçüklüğüme dair ama çok sürmedi; 2-3 gün.. Çünkü annemle babamın da o zaman hayalimde başka kişiler olmaları gerekiyordu... Ve okadar da değişiklik yapamadım belki de ozaman hazır değildim bilmiyorum...

Tolgaasya, size de bilinçaltı hakkında verdiğiniz bilgiler ve topluluk önünde konuşma hakkında yazdığınız telkin için teşekkür ederim; eminim benim gibi bir çok insanın ihtiyacıdır... ;)