Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2010, 06:40 PM   #35 (permalink)
planner
Üsteğmen

planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: planner'in Günlüğü

Merhaba.

Dalgalanmaların tavan yaptığı bir dönemdeyim. Kusura bakma günlük, sabahtan beri kendimi tutuyorum, kasıyorum hislerimi kelimelere dökmemek için. Olumsuz düşünmemek için kaç takla attım haberin var mı? Şu an bunları yazarken bir nebze rahatlıyorum ve halime gülüyorum. Bu ağrılar artık çok tanıdık, yine boğazımda bir yanma ama bu yanma biraz daha üst kısımda bugün. Tam gırtlağım, evet tam olarak yeri burası. Yanıyor, yanıyor ve yanıyor. Her duygunun bedendeki tepkisi farklı yerde. Bunu farkedebilmek de güzel tabi ki.:) Ne güzel avuntu ama...

Yemek yemek istemiyorum, aynı zamanda karnım acıksın da istemiyorum. Bu durumda ben hem yemek yiyemeyeceğim hem de açlık hissetmeyeceğim bir hastalığı çağırıyor mu oluyorum???

Yok yok. Şu anki halim iyi. Soyut şeylerle uğraşmak daha kolay. Bedenim hastalanırsa bununla başetmem daha zor olur herhalde.:)

Sevgiler.