Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2010, 12:53 AM   #18 (permalink)
silikonvadi

Tesekkür: 2
12 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
silikonvadi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: SANIRIM BİR MUCİZEYİ YAŞIYORUM

belkide haklısındır,ama dürüst konuşalımki kimse fikirlerimizi sorgulamasın.seni ve senin gibi dostları tenzi ediyorum ve sadece kendimi örnek veriyorum.bu siteyi cd satmak için reklam yapan vurgun bir yer olarak düşündüm.bunu inkar etmiyorum ve bu inançla yola çıktım.daha öncede dediğim gibi sadece kuş sesleri deniz sesi ve dingin bir bayan sesinden başka hiçbir beklentim yoktu.bilinç altımda sadece kuşku mevcutken bu değişime ve inanca bir anda kapılmamı neye bağlayabilirsin?yıllarca pisikiyatrinin yapamadığını bir kaç günde yapan kısacık müziklere gömülü telkinlerin beni bir anda böylesine değiştirmesini neye bağlayabilirsin....Hayır arkadaşım,ister inan ister inanma yeterki dinle.ben bunu yaptım ve inanılmaz bir şekilde becerdim.benim gibi siteye yeni gelen arkadaşlar..!sadece dinleyin çünkü ben anladımki dinlemek bilinç altımı bedenimle paylaşmaktır.çekinmeyin,korkmayın.korkacağınız tek şey sizde olan doğaötesi pozitif değişimler olacaktık.bu hissi yaşayın ve görün.
silikonvadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla