selam....... inanamiyorum ne kadar zaman gecmis uzerinden 1 ayy olmus kocaman bir ayy. bu bir aylik surede hic yeni telkin eklemedim. aynilariyla devam ediyorum. dalgalanmalar biteli cok oldu yani en son 15 gun kadar once bi huzursuz donem yasadim o zamandan beridir iyiyim, sabahlari bilgisayarimdan gelen su sesini farkedince gulumsuyorum. bu da gune gulumseyerek basliyorum demek ki, cok cok keyifli birsey.
uyku bozuklugu daha iyicene, uyuyabiliyorum ama erken kalkmakta gucluk cekiyorum. sahi ben erken uyanma telkini dinlemiyorum listemde yok daha. onu eklersem ilerleyen gunlerde bu problemimi yenebilirim.
genel olarak durumum cok olumlu. hayatta ne istedigim konusunda dusunebiliyorum. yeni fikirler secenekler gelebiliyor aklima. isteyip istemediklerimin daha bi farkindayim artik. bitirdiklerimin ve yitirdiklerimin ardindan kuru kuruya uzulmuyorum, bana deger katmayan herseyden uzaklasiyorum. hayatimda olmamalarinin getirdigi hayirlari goruyorum. kendimi kabul edip seviyorum, kendimden keyif aliyorum, guluyorum, gulumsuyorum, siritiyorum hatta kahkahalar atiyorum. bazen o kadar durup dururken icim sevincle doluyor ki sanki kafayi bulmusum gibi hissediyorum
ingilizce telkinleri cok uzun olduklari icin evde oldugum zamanlar gunduz gunde 1 defa dinliyorum, ingilizce alt yazili filmler ve diziler izliyorum, kitap okuyorum. anlamamda cok buyuk gelisme var, ingilizce cdsi icinde calismak icin motivasyon ve beceri ve 2500 civarinda kelime iceren telkinler var. bunlari gece dinlemiyorum cunku geceleri benim icin daha acil olan kisisel problemlerim ve gelisimimle ilgili telkinleri dinlemem gerektigini dusunuyorum.
fotografik hafiza telkini cok basarili, meslegim geregi bazen cok hizli bir sekilde birseyleri ogrenmem gerektiginde cok daha kisa zamanda ve guvenle, sikinti yasamadan istedigim bilgiyi kafama alabiliyorum. tarihler ve sayilar net kaliyor aklimda.
dik durma problemsiz devam ediyor.
ve gogus buyutme telkini almistim ben, yararini gorene kadar yazmadim ama artik arada fark oldugunu gorebiliyorum. soyle soyliyim goguslerim oyle cok buyumus degil, kucuk goguslu bir insanken, buyuk goguslu bir insan olmadim. ama mevcut kilifin icinin doldugunu gorebiliyorum. sanirim devam edecektir.
kafamizdan gecenlerle gelecegimizi yarattigimizin cok dogru olduguna ben de inaniyorum.
my desktop therapist i yukledim. oraya cok guzel olumlamalar yerlestirdim. guzel resimler koydum. her an bilinc altima guzel-olumlu mesajlar gidiyor ekrandan.
bir suredir o kadar cok ve uzun yatili misafirimiz oldu ki, yalniz kalmak ihtiyaci hissediyordum ve yalniz kalip evden hic cikmadan ingilizce filmler izleyip pijamalarla tum gunu gecirmek, evet bunu yapma olanagim oldu gectigimiz 5-6 gun kadar, sonrasinda kendi arzum disinda gelismeye basladi olaylar. oyle anladim ki dunya donuyor ve benim sabit durmama izin vermiyecek. once cok sevdigim bi arkadasim aradi ve serindere kanyonuna trakinge davet etti, uzun zamandir gormedigim ve cok sevdigim, traking turun olursa bana muhakkak haber ver dedigim bir arkadas.. dun sabah 7 de kalkip gittim onlarla tum gun yesillikler arasinda bir derenin icinde kanyon yuruyusu yaptik. ayrica son 48 saat icerisinde 4 tatil teklifi aldim :) bozcaada, kalkan ve marmaris e hayir dedikten sonra ayder yaylasi teklifine hayir diyecek iradem kalmamisti. ustelik maddi acidan da hic zorlamayacak bir teklifti, su ara vaktim boldu, ucuza ucak bileti de bulunca cazibesine kapildim gitti. aydere gidiyorum yarin
. aslinda gun gun yazmak istemistim bu gunluge ama olmadi, dedigim gibi cok misafirli ve kosusturmacali bir donemdi. sanirim dunya dondugu ve benimde yerimde durmami hic istemedigi icin her gun yazmam yine mumkun olamiyacak ama hergun yapmayi asla ihmal etmiyecegim sey telkinlerimi dinlemek. oyle guzel bir ic huzuru sukunet var ki icimde tesekkur ediyorum tekrar tekrar emegi gecen herkese..