Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2010, 10:59 AM   #20 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Bugün affediyorum...

Büyük olayları affetmek kolaymış bunu anladım haftasonu. İçimde kalan kırıntılar yavaş yavaş kendini ortaya saçmaya başlayıverdi aniden. Saklanmışlar inanabiliyor musunuz???

Ve beynimde öyle yaman bir hazır cevap oluşturmuş ki, ben bile çenesini zor kapatıyorum. İnsan ağzından çıkanı duyunca utanır mı? Ben utandım. Geçen hafta ve bu haftasonu toplamda 3 kez başıma geldi ve şimdi kendisiyle uğraşıyorum. Minik bir fare gibi, girmiş bir dünya yere yuva yapmış. Onu da kendimi de affediyorum. Bu sözlerime maruz kalan eşimden de özür diledim ve durumumu ona açıkladım. Saolsun beni anlayışla karşıladı. Bu benim tarzım değil. Ben insanları kırmayı sewmem. İntikam almayı sevmem.

Kendimi affediyorum ve bir daha başıma gelmemesi için elimden geleni yapıyorum.

İlerlememe engel olmayacağım.

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla