Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2008, 12:00 AM   #182 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

sakinleşiyorum, kırdığım kişiler beni cidden sevmiş demekki, o hareketlere rağmen üzüldüler, ağladılar, ama gelip gene bana sarıldılar, gerçi bende kırdıktan sonra hemen gönüllerini almaya çalıştım, onların şahsına bir kastım olmadığını patlamak üzere olduğum için en yakınımdakilerin ateşe maruz kaldığını belli ettim, bu öss, ve kızımın içinde bulunduğu durum, beni yedi bitirdi, kızıma sevgimi, ilgimi yanında olduğumu gösterdim, alternatif çözümler sundum, tercih kendisine aittir, 18 yaşında, saygılı olmalıyım, saygılıyımda, ama ya yanlış tercihlerde bulunuyorsa diye kahrolmaktanda kendimi alıkoyamıyorum, ve acaba benim nederece etkim var bu tercihlerde diyede düşünmekten kendimi alamıyorum, sevgili can evlat apti, bugün ona patladım, onları bir okul bahçesinde evsiz, aç, bilaç perişan halde bulduğum günden beri yanımda, erdal demirkıran panelinde tuluyhan uğurlu konserinde, kadınlar elele derneği çalışmalarının tümünde hiç yanımdan ayrılmadı, kuru ekmeği bölüştük, bir birimize can yoldaşı olduk bu aile ile, apti, görme özürlü, 20 metre ancak görebiliyor, ona rapor çıkarttık, ve atölyede yanımda işe alınmasını sağladım, az bir ücret olmasına rağmen, gayretle çalışıyor, 5 yaşında saz çalmayı öğrenmiş, çokta güzel sesi var, bugün atölyede gerçekten korkunçtum, neden yaptığımı bir türlü anlamadım, ama resmen aptiye saldırdım, belim çok ağrıyordu, ve ciddi anlamda hareket zorluğu çekiyordum, eğilip kalkmam bile işkence idi, hala ağrılarım var, ve bugün mutlaka halletmem gereken bir kargom vardı, ay sonu fişlerim yetişmedi, koliyi döküp tek tek yerleştirmem ayıklamam gerekiyordu, ve kaç koli hazırladım , en önemli koli bugüne kaldı, bitmesi ve gitmesi gerekiyordu, aptiye verdiğim işi 2.5 saat boyunca yapmasını bekledim, ve koliyi dök ve artık gruplamaya başla apti dedim, birden koliyi alıp yere öyle öfkeli bir şekilde döktü ki, en deli olduğum harekettir, bir iş yapılırken lanet ederek yapılırsa hiç bir hayır beklemeyeceksin, bana küfür etseler koymaz belki, bu hareket küfürden ağır gelir bana, bir anda kendimi kaybettim, ağzıma geleni söyledim, ve koli öyle dökülmez böyle dökülür dedim koca koliyi nasıl kaldırmışım hırsla, zaten 2 korse, ve bir ton ağrı kesici ile duruyordum, yere bir yıkılışım vardı ki, kolinin altında ezildim resmen, apti yazık nasıl korktu, içeri gitmiş ağlıyordu, hemen toparlandım, diğer elemanlar yetişti, sakinleşince gidip aptiyi, dışarı yolladım, eve gönderdim, zavallı kedim sasu eve döndü, ona mama al doyur dedim, hem oda sakinleşsin istedim, akşamda kolinin işi bitince pide ziyafeti çektirdim, ve aptiyide alıp bir kafeye gittik, bize saz çalıp türkü söyledi, selmada kendini daha iyi hissediyor, ben sakin ve iyi olursam herkes sakin ve iyi oluyor, işler daha kolay yürüyor, kızımla nihayet görüştüm, kaçgündür telefonu açmasını bana bir haber salmasını bekliyordum, bugün msn açtı, ve altına yazı yazmış, mutluluğu asla haketmeyen zavallı kız sen nezaman öleceksin yazmış, bu yazıyı görünce işyerimdeki pcde başladım ağlamaya, gene nurhan başladı ağlamaya, hayır gelmez artık ondan dediler, şu bir buçuk yılda ne çok gözyaşı döktüm, ne çok piştim, kızıma hemen "sen yaşa diye gözümü kırpmadan canımı verecek kadar seni seviyorum",lütfen o yazıyı sil, en büyük mutlulukları biz hakediyoruz yazdım, artık mutlu olamam yazmış, arkadaşından ayrılmış ve çok üzgünmüş, bense günlerdir ne yangınlardayım, ne özlemler ve ne acılardayım, hemen gözümün yaşını sildim, çektiğin acı sabırlı olursan kısa sürede yerini başka şeylere bırakır, seni sevdiğimizi unutma, işim var, çıkmalıyım dedim ve oturumu kapattım, hemen 2 satır görüştük, kenara çekildim, ve ağlamayı hemen kestim, işime baktım, büyüyor, bana ihtiyacı olsa bulur, ben yazıyı görünce laf attım o bana laf atmadı, ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar, büyüsün bakalım, sakin olacağım, bu olaydan sonrada selmayı kırdım, gerçi oda beni kırdı, öyle acı konuştu ki, hazmedemedim, al işte dedi, sen kendini parçala evladım kızım diye, onun derdi başka dedi, bir sürü şey dedi, ve bende ona saldırdım, işime bakınca herşey yoluna giriyor, inmemek lazım galiba derine dibe, havuza yazılıcaz, sigarayı bırakıcaz, sağlıklı besleneceğiz, para kazanacağız, sakin olacağız, sakin olup işimize bakacağız, yaşıyoruz işte, büyüyoruz, 40 yaşından sonrada yapacak çok iş var, pes etmeyeceğiz, devam ediyoruz, arkadaşlar, artık ağır ağır yola devam edeceğiz, sindire sindire, hazımsızlığa yer yok,