Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2010, 11:47 AM   #2 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Tuna Kiremitçi-Yazımın bir kısmını yayınlamış:D

Yazınızdan sonra şunu düşündüm: Biz erkeklerin ruhunun yarısını kaplayan bir kadın var, kadının içinde de erkek. Eğer bu karşıt cinsiyet zamanında başka bir kadın ya da erkek tarafından uyarılıp cinin lambadan çıkması gibi çıkmıyorsa, o insan hep yarım kalıyor eksik kalıyor, bu farkındalığı yaşattığınız için sonsuz teşekkürler, başarılar dilerim. (Vadesiz)
Cin metaforu gerçekten leziz olmuş ‘Vadesiz’ Bey. Ben de bu güzel ifadenizden dolayı size teşekkür ederim.
(Tuna Kiremitçi'den alıntıdır)

Sen de bir şeyler karalıyorsun sağa sola değil mi Smrnya. Karaladıklarını okumak isterim. Düşüncelerini daha derinden öğrenmeyi de çok isterim. Ben meraklandım, içi dolu bu cümlelerin.

Paylaşmak istersen yerimi biliyorsun.

Sevgiler
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla