Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2010, 10:43 PM   #134 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

hişt! sessiz olll kimseye sölemee sana sıgındımıı burda saklandığımı yalvarıyorumm sessizz ollll .....
  • saklaa benii enn derinleree ..derinlerden yalvarsamdaa cıkmakk istıyorumm diee bırakmaa sen beniiii....hapsettt ..hiç sess olmasın ama kimseyii anımsatmasın banaaa
  • yokk olasımm varr bu geceeee canımın yanınıı dindiresimm varrrrr
  • uzaklaşmakk istiyorumm ..değiştiremedıgımmm bu hayattlaa daha fazlaa savaşamıcammmmm ...gücüm kalmadıı ....
  • kurtuluşş yakındı bana uzanamadımm ....destekkk istedimm olmadıı...
  • oturdumm köşeye başladım aglamayaa...hedefım karsıdaaa benn köşedeee ..öle kalakaldım işteee ...
  • gidiyimm mii nereyeee ...ben gelicektee asla pişman olmayacagımm bir hayat kurmak istiyordum..
  • HOPPP kendinee gell kujum yaaa ne buu durumlarrr ...yıkılırsın tabii üniye gıdemedıgın ıcın aglıosunn senn.....ümitsizliğee kapılmaa senn yakında yatay geçişin kabul edıldıgınıı ögrenınceee hiç sorun olmıcakk bunlarr...o zamn rahatlıcaksın zatenn ..hadiii şimdii gülll olurmuu?

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla