Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2010, 09:44 PM   #169 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Site Sahibinin Hikayesi

Alıntı:
zamanı_geldi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
atakan bey gerçekten bu siteyi bi yaşam alanına çevirmişsiniz..siteye girerken sanki çay bahçesinde arkadaşlarla faydalı sohbet etmeye girer gibi oluyorum..içim açılıyo..sizin hayatınızıda yeni okudum
söylenecek
tek kelime bravo..
iki kelime helal olsun..
üç kelimede ancak bukadar olur..
dört kelime ise herşey için teşekkür ediyoruz..
beşinciside allah ne muradınız varsa versin..
Yazdıklarınızı görünce ben de bir şeyler yazmak istedim. Çok mutlu oldum çünkü. Sondan başlayarak kocaman bir Aaamiiinnnnn diyip duanıza eşlik etsem hiç de fena olmaz sanırım.

Kendi hayatını değiştirdikten sonra başkalarına da ışık olmayı, bir kişinin dahi olsa gelişimine katkıda bulunmayı kendine görev edindiği için gerçekten teşekkür borçluyuz. Sadece telkinli cdler anlamında değil forum içinde bulunan binlerce konu ve her bir üyenin deneyimlerinden de faydalanabildiğimiz samimi, sıcak ve dürüst bir ortam yarattığı için... Zor ve zahmetli oluyor zaman zaman ama o üstesinden gelmeyi bilir her şeyin.

Sondan geliyorum ya aynen devam ediyim. Hakikaten bu kadar olur. Atakan beyi ben kendime çok yakın hissediyorum. Onun hayat tecrübesi ve deneyimleri çok daha ağır ve derin olsa da kendime benzetiyorum.

Atakan bey hikayenizi okuduktan sonra ağlamıştım. Bu kadar çok şey yaşamış olmaktır belki de kendinizi bu kadar çok geliştirmenizin sebebi. Ama itiraf etmeliyim ki bu da her yiğidin harcı değildir.

Tüm bunlar sebebiyle bir helal olsun da benden. Atakan bey kesinlikle tüm bu sözcüklerin en iyisini hak ediyor.

Ayy Atakan bey iyi ki varsınız siiiizzz. Kim sevmez şu sıfatı yaaaa.