Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2010, 09:49 PM   #624 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Alıntı:
büşra-- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
slmm bende yeni geldimm :)
Alıntı:
heeyyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birazcık geç oldu ama benden de herkese merhabalaaarrr
Alıntı:
ekisim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalarrr
Alıntı:
ömürdediğin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hoşbulduk pisimbat (aslında pisicik yazcaktım ama saygısızlık etmek istemedim :)) )
Alıntı:
y.nurr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar, bende yeni geldim ve çok hoşbuldum :) aranızda mutluyum daha mutlu olmak istiyorum...
hadi hep birlikte değişelimm :D
Alıntı:
roseone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar ben'de ezgi izmirden aslında çok uzun zaman önce keşfettim siteyi ama uzun bir ara netten koptugum için eski üyeliğimi kaybettim kaybetmek demiyelimde nicimi şifremi unuttum :( ama bu site bana çok şey kazandırdı çok şey öğretti hala 4/4lük uygulayamasamda bilincime yer eden bu siteyi kurdugunuz ve bu imkanı bizlere verdiğiniz için site kurucusuna ve bu siteye emek veren tüm dostlara çok teşekkür ederim.

herkes hoş gelmişşşşş kusuruma bakmayın tatil yaptığım için geç cevap yazdım