Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2010, 10:59 PM   #5 (permalink)
roseone
Teğmen

Tesekkür: 262
53 Mesajinıza toplam 157 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
roseone is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yardımınızı rica ediyorum sevgili dostlar Lütfen mesajımı okuyun :(

Alıntı:
denizyıldızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üzüldüm arkadaşım umarım bir an önce haber alırsın ondan... Ailesi dışında yakın olan bir arkadaşı akrabası ne biliyim biri var mı?.. Eğer varsa onlar ın yardımıyla da sözlünden haber edinebiirsin..
Belki çok meşgul sana ulaşamayacak kadar endişelenme lütfen...

Çok teşekkür ederim arkadaşım cevabın için. Allah razı olsun yok haber alabilecegim kimse :( arkadaşlarıda ben gibi sözlüm asker (istihbaratçı) kampında olunca işte kolay olmuyor haber almak :( ama böylesi ilk kez oluyor ilk kez oldugu için bu telaşım üzüntüm çaresizliğim anlayışınıza sığınıyorum arkadaşlar... okadar kötü bir durumki nekadar olumlu düşünmek için çabalasanda işte binbir vesvese işgal ediveriyor beynini kalbini ruhunu Allah kimseyi habersiz bırakmasın sevdiginden :( bol bol dua ediyorum Allahtan diliyorum ama burada okadar çok bilgili arkadaş varki belki olumlama yada olumlu düşünme konusunda yardımcı olur umuduyla sabahtan beri bekliyorum sitedeki neredeyse çoğu konuyu okudum kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum ama olmuyor lütfen yardım bir öneri ufacık olsun bir öneri lütfen :( buna çok ama çok ihtiyacım var.
roseone isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla