25-09-2010, 11:44 PM
|
#9 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 262
53 Mesajinıza toplam 157 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yardımınızı rica ediyorum sevgili dostlar Lütfen mesajımı okuyun :( Alıntı: denizyıldızı Nickli Üyeden Alıntı
Üzüldüm arkadaşım umarım bir an önce haber alırsın ondan... Ailesi dışında yakın olan bir arkadaşı akrabası ne biliyim biri var mı?.. Eğer varsa onlar ın yardımıyla da sözlünden haber edinebiirsin..
Belki çok meşgul sana ulaşamayacak kadar endişelenme lütfen... | Alıntı: bengusu Nickli Üyeden Alıntı
canım benim en kısa sürede sözlünle konuştuğunu haber aldığını imgele... endişelenmek yerine sakin bekle...en kısa sürede seni arayacaktır. sevgiyle kal canım | Çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun bilgilendirme için ne kadar teşekkür etsem azdır inanın. izninizle şunu sormak istiyorum imgeleme derken inanıp olmasını istediğimiz birşeyin yada olayın zihinde ve göz önünde kurulan hayaller gibi ama gerçektten yaşıyormuşcasına canlandırmaktan bahsediyorsunuz değilmi? mesela sevdiğimin beni aradıgını ve telefonda gerçekten konuşuyormuşuz gibi bir uygulma değilmi? eger varsa yanlışım düzeltirseniz çok sevinirim. tekrardan çok teşekkür ederim çok ama çok teşekkür ederim :( |
| |