26-09-2010, 12:18 AM
|
#15 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 262
53 Mesajinıza toplam 157 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yardımınızı rica ediyorum sevgili dostlar Lütfen mesajımı okuyun :( Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, Allah kavuştursun öncelikle... Sen sırrı biliyorsun zaten. Tek yapman gereken uygulamak. Bunun içinde imgeleme yapman gerekiyor. Hayalini kur. Ya da bir deftere güzelce yaz hayalini. Arayana kadar sürdür bunu. Daha önceden hiç böyle bir şey yapmadıysa bil ki vakit bulamadığı için ya da imkanı olmadığından arayamıyordur. Yani sebepleri bildiğin için o içini kemiren vesveseleri kendinden çok rahat uzaklaştırabilirsin. Hangi düşünceyi davet edersek onu yaşadığımıza inandığımız için bunun üzerine çok fazla konuşmaya gerek yok sanki. Ayrıca verdiğim iki linkteki konuyu şiddetle tavsiye ederim. Daha önceden böyle bir durum yaşamadığım için bu şekilde bir olumlama arayışım olmadı ancak her başım sıkıştığında bu iki konudan faydalanıyorum. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...umlamalar.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alintilar.html Bugün hep alıntılarla gidiyorum. Bakalım nereye kadar sürecek. "Beyin çok güçlü, ilginç bir çarpan... İçine ne atarsak; onu dallandırıp budaklandırır, defalarca kez büyüterek, bize geri verir. İçine küçük bir çöp attığımızda, emin olabiliriz ki, az sonra dünyanın en büyük çöplüğü bizim olacak. Bazen temizlemeye çalışırız bu çöplüğü, ne yazık ki çoğu zaman başaramayız. Bir çöp tanesi dahi girse, beyin çarpmaya başlamadan çöpü boşaltmaktır çözüm. Her çöp bir endişemizdir. Endişeleri temizlemenin yoluysa, hayra yormak..." Küçük de olsa bir faydam dokunmuştur umarım. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. | Muheteşmsin! Çok ama çooooooook teşekkür ederim... İmgeleme konusunu bu site sizler sayesinde bugün iyice okuyarak çözümledim sizlerinde onaylamasıyla ve verdiğiniz pozitif enerjiyle çok daha iyi kavradım inanın mesajınız inanılmaz mutlu etti beni inanılmaz derecede pozitifleştirdi bunun için size ne kadar teşekkür etsem azdır inanın. Mesajınızı cevapladıktan sonra hemen elime kağıt kalem alıp yazmaya başlıycam... ve bunu tekraralayıp zihnime kazıyıp imgelemeye koyulucam dediğiniz gibi vesveseleri kendim yarattım ama bir taraftanda haksız değilim :( çünkü nedeni bilmemek çok kötü bir durum :( takiii dün geceye kadar dün geceden beri olumsuz düşüncelerime karşı savaş açtım şimdiye kadar takii size sıkıntımı açıp sıkıntıma çare öneri arayana kadar. şimdiyse sayenizde dahada inançlıyım önermiş oldugunuz tekniklerle Allahın iziniyle tez zamanda sonuç alıcam inanıyorum... Yüzümü gülümsettiğiniz için ve içime ferahlık salgıladıgınız için tekrardan teşekkür ederim... Allah razı olsun daima sevgi pozitif enerji kişi ve konumlar sizinle olsun. Olumlu sonuçları sizlerle paylaşıcam... ÇOK TEŞEKKÜRLER iyiki varsınız :) oh be! nefes alabiliyorum şuan :) |
| |