Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Telkinler uzun olduğu için olumsuz cümleler kullanılması anlam bütünlüğüne zarar vermez. Burada önemli olan metnin bütünüdür. Günlük olumlamalarımızda olumlu cümleler kullanmaya özen gösteriyoruz. Ama bilinçaltı metni bir bütün olarak değerlendirebilecek kapasiteye sahip. O nedenle bu konuda endişeye kapılmanıza gerek yok. Metinler sonuçta uzmanlar tarafından hazırlanıyor.
Ayrıca telkin metinlerini okumanıza gerek yok. Sürekli okumak ve kelimelere odaklanmak direnç oluşturabilir aksine. Bu konuda Atakan beyin yorumlarına rastlayabilirsiniz.
Sevgilerimle. |
Aslında ben kelimedeki olumsuz taraftan değilde metindeki olumsuz düşünceden bahsetmiştim, mesela bu son cümle bence çekim yasası uygulayanlar için zararlı olabilir, çünkü değiştimeyeceğin şeyler için endişelenmeyerek telkini yerine, zihnin senin rehberin ve hayatında değiştirmek istediğin şeyler için sana rehberlik ediyor" gibi olsa daha iyi olurdu =) ben öyle ekledim kendime, benim düşünce kalıplarıma göre o şekilde ters etki yapacağını düşündüm çünkü =)