Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2010, 04:25 PM   #13 (permalink)
denizyıldızı
Üsteğmen

denizyıldızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 124
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizyıldızı is on a distinguished road
Standart Cevap: Denizyıldızı'nın günlüğü...

Alıntı:
denizyıldızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Affediyorum tamam!.. Gerçekten affediyorum!..
Öyle sırf affetim diyip kendimi rahatlamak için değil...
Bilerek, anlayarak affediyorum...
Ben ozamanlar olgun değildim, şu an dao lduğumdan dha cahildim ve o yüzdendi hatalarım; bunu kabul ediyoruM; cahillik gibi birk usur oalbilir mi?.. Cahil insan çok hata yapar bende yaptımm... Vekendimi affediyorum... Ve bende affedilirsem nine kendimi affetmiyim ki?..
Suçluluk duymak istemiyorum hiçbir şekilde... Kendimi yeterine suçlamadım mı?..
Artık yeter... Yrterince suçladım kendimi şimdiyse affediyorum... Sevgilime ozmaanlark ötü davrandığım için kendimi affediyorum hem ozamanlar benim de acılar vardı hem kendimde hemdeo ilişkimde; kendimi yargılamıyorum , anlıyorum ve affediyorum...
Çockuluğumda ki annemle babamın davranışlarını da affediyoruM; maddi ve manevi bna tattırdıkları yoksunluklar için de olnarı affediyorum.. Onların da yoksunlukları vardı ki bna birşeylerin yoksunluğunu tattırdılar.. Kendilerindeo lmayan şeyi bna nasıl verebilirlerdi ki?..
Tüm bunları şimdi anlıyorum ve affediyorum ; geçmişimde nekadr affedilecek şey varsa hepsini affediyorum... Böyle çok mutluyum... :)

Olumlama yapmalıyım yinede kesinnn!.. Evet olumlamaya ihtiyaç duymayacak kadar affetmedim...