Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2010, 10:47 PM   #188 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

izne ayrıldım.yarın ilk izin günüm sayılacak benim için..sıkıcı bir hafta sonu geçirdim..boğazımda bir düğüm var.çok tepki vermiyor sabrediyorum .ama söylemedikce içime attıkca sanki boğazıma bir düğüm daha atılıyor..yarın benim için önemli..12 de sergiye gitcem daha sonrada size tanıştığımda bahsettiğim insana gitcem..hani başvuru sırasında tanışmıştım denizde cankurtaran diye bahsetmiştim..şimdi karşıma çıkan fırsatları değerlendirme vakti..

eşime şikayetlerimi söylediğiğim bir sırada herşeyden şikayetcisin dedi ..benden şikayetcisn bilgisayarda çok oynuyorum diye .işinden şikayetcisin az para veriyorlar diye..erkandan şikayetcisin evinde yaşıyor diye ..bunlar benim savsatalarım mı..bunlar şikayet eilmesede olur şeylerde benmi büyütüyorum acaba..yoksa köklü bir değişiklik yapmanın zmanı geldimi acaba..herşeyi toptan değiştirmenin..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla