27-09-2010, 12:14 PM
|
#190 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı: bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
izne ayrıldım.yarın ilk izin günüm sayılacak benim için..sıkıcı bir hafta sonu geçirdim..boğazımda bir düğüm var.çok tepki vermiyor sabrediyorum .ama söylemedikce içime attıkca sanki boğazıma bir düğüm daha atılıyor..yarın benim için önemli..12 de sergiye gitcem daha sonrada size tanıştığımda bahsettiğim insana gitcem..hani başvuru sırasında tanışmıştım denizde cankurtaran diye bahsetmiştim..şimdi karşıma çıkan fırsatları değerlendirme vakti..
eşime şikayetlerimi söylediğiğim bir sırada herşeyden şikayetcisin dedi ..benden şikayetcisn bilgisayarda çok oynuyorum diye .işinden şikayetcisin az para veriyorlar diye..erkandan şikayetcisin evinde yaşıyor diye ..bunlar benim savsatalarım mı..bunlar şikayet eilmesede olur şeylerde benmi büyütüyorum acaba..yoksa köklü bir değişiklik yapmanın zmanı geldimi acaba..herşeyi toptan değiştirmenin.. | Yazdıklarını ilk okuduğumda önce korktum,ürktüm ama sonra oturup dşünmeye karar verdim ve anladımki Gerçekten olmuyorsa olmuyordur.Bunu bazen değiştirmek için uğraşmak manasızdır ve çekilen acılar boş ve yersizdir.Denemeler fayda vermiyorsa uğraşlar sonuçsuz kalıyorsa Artık değiştirmek için geç kalınmış olabilir.Bence Otur herşeyi yerince düşün bir kez.Olacakları gözlerinden bir geçir.Şöyle bir bak değşiklik dediğin şey ile kendine ne katacaksın ne kaybedeceksin ve gözlerini kapat bu değişikliği yaptığın zaman nasıl bir hayat yaşayacaksın.Sonra karar ver. |
| |